Over Atelier Bouman

In een prachtige oude boerderij in het hartje van Diever is door de mensen van Atelier Bouman een bijzonder kledingassortiment samengebracht. In een gemoedelijke sfeer krijgt iedereen ruim de tijd om te kijken, passen en proeven van de collecties die regelmatig wisselen van samenstelling.

Het assortiment is met zorg samengesteld en er kan daarom eindeloos gecombineerd worden met de verschillende merken onderling. Atelier Bouman heeft er vanaf het begin naar gestreefd, om te blijven werken met eerlijke, natuurlijke materialen, wol, zijde, katoen en linnen vormen daarom de hoofdmoot van de gebruikte stoffen.

Comfortabele kleding, die lekker zit en veel gedragen kan worden, hoge kwaliteit en praktisch in gebruik, zijn een aantal zaken waarop Atelier Bouman de nadruk legt.

Ook heeft Atelier Bouman inmiddels een goede naam opgebouwd met de collecties kleurrijke kleding. Deze goed te combineren kledinglijnen worden onder anderen van handdrukstoffen gemaakt, welke voor een deel uit eigen atelier komen. Het unieke van deze collecties is dat de klant een stem kan hebben in de stof keus.

De grote collectie sieraden in diverse stijlen en materialen, shawls en andere accessoires vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment.

De diverse stijlen, kleur, belijning, uitstraling en sfeer maken van Atelier Bouman een bijzondere winkel, welke zeker een bezoek waard is.
Klik op de foto voor een vergroting

Klik op de foto voor een vergroting

Klik op de foto voor een vergroting

Klik op de foto voor een vergroting

U bent welkom, op dinsdag t/m vrijdag 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.